Lady Gaga Medley, av mina kära vänner från Not Without Grace


all focus

är som bortblåst. skulle åkt ner till systemet efter jobbet, packat väskan inför helgen men så fort jag ens försöker tänka tanken så kommer jag inte längre än att jag bara vill hoppa i mina myskläder och bädda ner mig i soffan. jag är sjuk, it sucks eftersom jag måste vara på topp imorgon.

P & K


neil krug och sally mann bjuder på lite inspiration!
Paul Simon - you can call me Al


Fancy Friday

it's friday, jag är sjuk, men ska försöka göra en insats på jobbet i alla fall. Fredagar är fancy fridays och det innebär extra lång fika och lite finare kläder än vanligt & skön musik på hela dagen.
Det är synd att inte går att ladda ner spotify på laptopen på jobbet, hade ju räddat hela dagen, men det blir lite gamla sköna skivor idag, bla Roxette.

P & K


en mo-skito tack! (?)

classic mistake. så säger man inte, men det hör man allt för ofta. men nu var det inte det som var huvudanledningen till att jag satte mig och skrev här. det var en kväll, jag & tre vänner satt på en restaurang och hade avskedsmiddag, och vi satt och diskuterade vilken drink man skulle välja om man bara fick dricka en drink resten av livet.
självklart val: mojito!

P & K


did you feed the beast?

jag har matat mitt odjur(the meany som bankar inuti mitt huvud) med en huvudvärkstablett. han kunde inte ens säga emot, ibland är inte livet rättvist. men jag bryr mig inte om vad meany i mitt huvud vill utan jag gör vad jag vill, när jag vill, mot honom. nu kommer han inte komma tillbaks förrän imorgon hoppas jag. då ska jag lura honom igen.

P & K


att sitta på en bakelse

sugen på att slå dig ner på en dammsugare, kanelbulle, chokladboll eller semla? har spanat in alla möjliga roliga saker på den här sidan, och man vill beställa hem allt, mycket onödiga & roliga saker.

P & K


din sko, nää..min sko!

vårskor, vårskor, vårskor, blommiga, rutiga & vita. jag gillar skor.

P & K


Nour El Refai @ Raw


my headache, it loves me

it loves me very much. jag känner inte likandat, min huvudvärk får gärna flytta ut ur mitt huvud in i ett annat. hoppas min fantastiska kropp är stark nog att säga tack och hej leverpastej till en sjukdom.

P & K


Onödigt vetande

Bappara-rarara (fanfar)
Härmed presenterar jag, det mest nödvändiga att veta: veckans onödiga vetande

"En mans skägg innehåller mellan 7 och 15000 hårstrån"'


ett kärt återseende & tårtbuffé

spenderat dagen i stan med mormor, lite qualitytime behövs alltid! ätit tårtbuffé och pratat om livet på Steinbrenner & Nyberg. Självklart hann vi klämma in lite shopping, min mormor är fräck, hon köpte jeanstights, hon kan allt om mode & vad som kommer nästa säsong.
Sedan blev det ett kärt återseende, min kära Karin, vad skulle jag göra utan dig? vettigare person får man leta efter! Tack för att du är tillbaks och lyser upp min tillvaro!

P & KShakira - Gypsy


Community

"Community" är en riktigt skön serie, går på kanal 6, måndagar klockan 22:00. Det är en komedi som handlar om en grupp missanpassade människor som jobbar på Greendale Community College.

P & K


'Chuck Norris'

"Chuck Norris sleeps with a pillow under his gun"
"Chuck Norris dog is trained to pick up his own poo coz Chuck Norris will not take shit from anyone"
"Chuck Norris doesn't have hair on his testicles, because hair does not grow on steel"
"When Chuck Norris gives you the finger, he's telling you how many seconds you have left to live"

P & K


tänk först & agera sen..if you like.

har du långtråkigt? hittar du ingenting att sysselsätta dig med? jag kan nästan garantera dig att den här sidan kan underhålla dig en liten stund i alla fall! enjoy!

P & K


Afropowerdance

måndagen kommer bestå av jobb från halv åtta till fyra & sedan blir det afrodans och step&styrka på gymmet. kan inte vänta tills jag får gå in i danssalen och bara tänka på annat.

P & K


hej, mitt vinterland..


when I say jump, you say how high?

jag må vara insnöad, men kunde inte låta bli att ge mig ut, mot alla odds, för att hoppa i den stora snöhögen med syrran.
snö i termobyxorna: 1/5 toast.
Video is coming up.

P & Ksunday is funday..eller?

min söndag kommer förmodligen bli lika instängd som resten av helgen vart. blir nog att läsa, tvångsläsning..det kanske är kul?
Har förresten inhandlat vårgardiner som jag satte upp i hopp om att våren faktiskt skulle komma, mina gardiner hade omvänd effekt, vi fick snöstorm istället..

P & K
Lykke Li - Tonight


Att vara fånge i sitt eget hem

People, welcome to a badass saturday in Gothenburg!
Kan inte gå ut, bussarna går inte, det blåser iskallt, det är snö upp till midjan och inte nog med det; spotify har slutat fungera!
Så därför, på schemat ikväll; hembakad pizza & Patrik 1.5

P & K
Dreaming out loud

OneRepublic's album från 2007; dreaming out loud, strömmar ut genom högtalarna och jag vågar inte stänga av för då tror jag att min kropp protesterar, jag är besatt.

P & K


cleaningmode; on

en skön spelninglista & sen är det bara att städa på, helt smärtfritt.

P & K


smell ya later

Skulle vilka påstå att det är världens bästa shampoo, ett av dom få som faktiskt luktar gott och gör håret silkeslent. 
Jag ger Aussie 5/5 toast (kanske med lite marmelad på också)

P & KSkype goes trekant

spenderat mer än en timma med min happy family (vi är bara 3). we're awesome!

P & K
One Republic - Prodigal

att en låt kan ge en sån mycket flashbacks är helt sinnessjukt. hela våren & sommaren 2009 spelas upp i mitt huvud på 4 minuter.

P & K


sverige, sverige, är ett ruttet land

Vaknar helt utvilad och rätt nöjd med att jag faktiskt kanske kan komma in gratis till melodifestivalen ikväll.
Går ut till köket och tittar ut och tappar med en gång hoppet om att jag faktiskt ska kunna göra något idag som inte innebär att stanna hemma och vara fånge i mitt egna hem. crap!

P & Kbästa vän & alter ego

Happy Fish & Happy Turtle
Cheryl Cole - Fight for this love


lite inspiration i snökaoset

pattern play & clean energy

sushi in the snow.


Här sitter man i hopp om att vintern ska ta slut när det plötsligt kommer en liten snöstorm och överraskar. Jag ger snöstormen 1 BRÄND toast av fem möjliga.
 
Ser inte ljuset i slutet på tunneln, och hjälp va lång tunneln är & gud var det är mörkt här inne.

Som plåster på såren äts det sushi framför TV:n.

P & K


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0