Paramore

jag är såld. paramore paramore paramore. freakin awesome! det är det enda som strömmar ut genom mina högtalare. behöver jag säga det igen? paramore är awesome!


trött, tröttare, tröttast

där har ni mig, i alla kategorier. var på gymmet och gick en halvtimma på bandet, sen orkade jag inte mer. INGEN kraft någonstans, it's a shame. men nya tag imorgon I guess! nu ska jag sova tidigt idag så jag kan ta igen all förlorad sömn.
jag måste skärpa mig, känns som alla inlägg handlar om hur trött jag är. så ska det inte vara.
ska hoppa in i duschen. häj.




sunshine

åååh, slutade halv två idag så nu är jag hemma och sa sitta ute en stund och läsa. förhoppningsvis sova en liten stund också. blev lite besviken när det inte fanns någon afrodans på schemat idag, dom har bytt till sommarschema på gymmet, sucks. men jag får lyfta lite skrot istället, vara lite manlig. ja då.


inspiration







Hoffmaestro live @ Lundakarnevalen


Lundakarnevalen i bilder; bättre sent än aldrig


en kille i apdräkt som satt uppe i en lyktstolpe (?!)


livescenen från annas fönster


trött eller full?


två trasiga tv-apparater & två tömda brandsläckare och lite bajs. fett ofräscht.


man kan ju göra så..men det är ju inte rätt.


sunset




San Francisco

SF är vårat första stop på våran tre veckors långa california-semester. kommer bli så sjukt att rulla in på min gamla gata där jag bodde förut. vet inte riktigt hur jag kommer att reagera. only time will tell. men en sak är säker: jag är laddad, poplar avenue here we come!




Paramore - Playing god

it's shareday och jag vill dela med mig av denna fantastiska låt. jag har precis lärt mig den på gitarr och spelat den x antar gånger. och fler lär det bli. enjoy!


Malin Åkerman & Biba


Urban Outfitters gör cyklar för 2800:-/ styck







www.glamour.se


inget som händer; check!

har verkligen ingenting att skriva om. det är bara jobb, träning & sova som gäller denna veckan. fullt upp. och det är ju inte jättekul att läsa om, eller? ska fixa så jag kan få upp både bilder & videor från Lundakarnevalen snart, ska bara låna syrrans sladd.


Not Without Grace - Cut me loose

it's shareday och här ska ni få höra på bra grejjer. mina kära vänner i Not Wihtout Grace har preis släppt sin nya låt Cut me loose. enjoy!


händelser i Lund

"lärde ut afrikansk dans & slog fel pin-kod tre gånger igår så mobilen låste sig och kunde inte komma åt min puk-kod. men nu är jag glad igen för jag fick prata Markus på TELE2 som gav mig min puk-kod, you made my day Markus, I love you!"

"körde fetaste dansen med toste, carro & anna idag i 23 gradig värme & strålande sol!! förresten så var hoffmaestro svinbra, ville bara säga det, häj!"

"har blivit biten i foten av en full människa, tagit en pizzabreak mitt i nattsömnen, dansat afrikansk dans, duschat i världens äckligaste dusch, suttit i en "frågabullen-fotölj", spärrat mobilen av misstag etc, is this real life? haha"

"konsten att stå naken & äta müsli"




Lundakarnevalen, vem är du?

molnen är rätt runga nu och det blåser lite kallt. alla går ändå klädda som det är 25 grader & sol. ingen har slutat festa och fylleångorna ska vi inte tala om. det ser ut som andra världskriget överallt och det luktar gamla spyor och sopor. det ligger två trasiga tv-apparater i våran trappuppgång, matrester från hela året och två använda brandsläckare skorna fastnar i golvet när man går inomhus och möblerna går inte ens att använda. såg när dom förstördes, men det är tydligen ingen stor grejj här, man gör sånt i Lund. kastar tv-apparater & beter sig som ett svin, och dom gillar det. musiken dånar utanför och man kan höra allt från annas fönster. nu ska jag äta keso, banan & avokado och sen bege mig ut på stan. det värsta är att jag börjar vänja mig vid miljön här och det är inget bra tecken..


I'm Alive

ville bara säga att jag lever men ska skriva om Lundakarnevalen när jag kommer hem. det har varit galet, like always, här i Lund, och dagen är inte slut än.
nu ska jag in på karnevalområdet & kolla lite spelningar och sola!


Inspiration





www.glamour.se 


Snow Patrol - Just Say Yes


Dean Kane - you can't always get what you want

sharedaaaaaay!! varmt som en öken ute och solen steker. yummie! lyssna här!


Zumba

bra skit. dom har tagit Zumba till gymmet och jag älskar det. så himla roligt. jag & maja provade det igår och jag ska gå idag och jag tänker gå så ofta jag bara kan!! så till er som inte provat det men har chansen; GÖR DET!!


Lundakarnevalen 2010

jaaa, då bär det av mot Lund i helgen igen. denna gången utlovas det något i hästväg. fredag till söndag, tjoho!!


pans labyrinth är senast sedda filmen


köpstopp

det går inte bra alltså. köpstopp innebär, tydligen för mig, att jag får handla. igår blev jag med rätt mycket nya kläder. känns bra för jag behövde det verkligen, men ändå?!

en långklänning
ett par shorts
två par skor
ett linne
en långkjol
ett par tights
ett halsband
en tubtop


ääh. man lever bara en gång!






Everybody's fine är den senast sedda filmen


nagellack & afrodans

jag ska iväg & träna afrodans om cirka tjugo minuter och kom på att "ja, va bra, har lite tid över så jag kan ju måla naglarna". jättebra tänkt när man INTE packat väskan. måste alltså packa extremt försiktigt så jag inte pajar nagellacket och det vet man ju..hur försiktig man än är så kommer det förstöras i vilket fall som helst. säkert när jag packat färdigt och ska öppna dörren ut eller något. lovar att jag kommer dra i nageln i handtaget eller något annat irriterande. ändå målar jag naglarna, som sagt, ibland kanske man ska tänka utanför lådan?!


work work

fick precis ett samtal från en jobbarkompis som gav mig jobb ända tills jag åker till USA den 10 juni. känns riktigt bra, sköna jobbarkompisar och behöver verkligen pengarna! så idag är det happyface on!


a 13 year old playing his Lady Gaga cover of Paparazzi


Bostadsbilagan

YEES! jag är ett stort fan, älskar att kolla lägenheter i tidningen & på internet. det är total lycka när den bilagan kommer och jag kan släppa allt jag håller på med bara för att leta drömlägenheter. älskar det!


think outside the box

ibland kan det vara bra att göra saker man inte annars skulle göra. idag gick jag till exempel in i domkyrkan under högmässan, inte för att jag är troende, utan för att lyssna på när Göteborgs Gospel (kören där mamma är med i) sjöng. kändes lite jobbigt när prästen stod och predikade, eller inte jobbigt, men jag kände mig ju väldigt vilsen. kändes inte riktigt som att jag kunde stå där inne utan att känna; vad gör jag här?
men som sagt, ibland är det bra att tänka utanför lådan, som man säger på svenska.


H&M's nya badmode








Inspiration





www.glamour.se


think

ibland tycker jag att man ska vara lite extra försiktig med vad man säger. man vet aldrig vem som kan få reda på vad man just sagt. och var ärlig med det du säger så du kan stå för det sen. ibland tror jag att det inte ens är sant det du säger. du lever bakom någon slags mask, du spelar tuffare än vad du egentligen är. jag är den enda som vet om det och jag önskar jag kunde hjälpa dig.


Stromae - Alors on danse

well hello dear shareday! idag blir det denna sköna låten som jag delar med mig av. enjoy!


Autoescape

YES. ÄNTLIGEN är hyrbilen bokad. kom undan så sjukt billigt. 720:-/person för att hyrbilen i sju dagar, vilket blir totalt 2800:- ungefär, awesome. nu är det inget kvar att boka, bara att vänta in resan.
California here we come!


Chicas guapas

nu är dom äntligen hemma efter sin långa resa!! jennifer & karin. mums. idag ska jag träffa jennifer för första gången på evigheter, det gillar vi. idag är jag snygg, over and out.


näää!

vad gör jag här? jag ska sova, jag borde skämmas! har sett avatar för andra gången idag och lyssnat på när ivan & coffe svurit och stönat till PES. nu ska jag sova.


senast sedda filmerna: Whip It & Sunshine


Las Vegas & visum; check

då har jag ansökt om visum under min resa, bokat tågbiljett ner till Köpenhamn, så jag & caroline kan ta oss till kära california & flygbiljett till Vegas. yeho! ett steg närmre. nu är det bara hyrbil kvar sen är det klappat & klart, vi är redo att åka. börjar redan få lite resfeber!


Inspiration




www.glamour.se


Salem Al Fakir - 4 o'clock

idag bestämde jag att det skulle vara shareday, so here you go; enjoy. idag är det en tråkig dag. idag ska jag ligga i min säng och bara vara. idag ska jag se om en dålig dag kan förvandlas till en bra dag utan att jag egentligen gör något åt det.


svettigt och väldigt intimt

ett spinningpass är det jag pratar om. man sitter i en sal med max en halvmeter tills nästa cykel och trampar sig svettig till musik. det känns rätt intimt med personen bredvid, sitter där och svettas tillsammans. kanske råkar nudda den andra personens arm medans man strechar och ler lite försynt och ber om ursäkt. skulle jag se den personen ute skulle det ju kännas lite konstigt att tänka sig att våra svettiga kroppar har rört varandra. har jag fel?


Bildregn från Lady Gaga's The Monsterball Show












världens sämsta date!

"Hej, Joacim heter jag. Tänkte bara kolla om du vill träffas mitt i stan kl.19 någon dag för att senare ta oss till Filmstaden där vi tittar på Butterfly effect tillsammans, är tysta under hela filmen, och sen åker hem var å en. Låter kul va?"

it's a true story, det har hänt. deppigt.


05:04

hej vad tidigt det är. sitter här med en nästan färdigpackad väska och äter på min hönökaka. snart bär det av. mot stockholm & gaga. kommer ihåg hur mycket jag tjatat om att se henne och nu har jag en biljett. nu väntar bara några timmars bilfärd & lite grym matsäck i bilen så är vi framme. känns som det kommer bli en galen kväll. nu ska jag ha skoj, hej då!


insomnia

kan inte sova, hela kroppen är uppe i varv. känns som jag skulle behöva gå ut & jogga. är så sjukt laddad. konsert & fest, här ska det inte snålas på humöret. what happens with Gaga, stays with Gaga!


6 timmars bilfärd = matsäck

har nu handlat lite grejjer jag ska ha med att äta i bilen imorgon. det är ju det bästa med att åka bil typ. lyssna på bra musik & äta. får tillbaks lite av den underbara känslan man hade när man var på utflykt med dagis. när man äntligen fick äta det mamma/pappa hade packat med i ryggsäcken, spännande!
jag har i alla fall med mig:

pasta med pesto
2 avokado
1 ananas/passionsfrukts keso
2 äpplen
tärnad färsk ananas
kanelgifflar
ahlgrens salta bilar
vatten

känns som det räcker, eller?


dressed for success?

ni som känner mig vet att jag har klädproblem(läs inlägget om packningen till Lund). nu är det återigen packning på schemat. det bär av till stockholm och konsert. VAD ska jag ha på mig? måste vara snygg för det blir antagligen utgång direkt efter och då måste man alltså ha samma kläder på konserten som när man ska ut. jag gillar inte det.vill byta outfit.men men. hoppas att packningen blir lite lättare denna gången! jag ringde lady gaga förut och bestämde att vi skulle ses direkt efter konserten, blir förmodligen så att vi drar till collage. skön tjej det där!


Lady Gaga i Globen!

tidigt imorgon klockan 06:00 bär det av mot Stockholm för att sedan se Lady Gaga i Globen. YEHO! vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. känns inte som att högklackat är ett alternativ då vi har ståbiljetter. äh jag får använda dagen till att spåna lite outfits. kanske spela gitarr med. kommer dö av lycka när jag hör paparazzi tror jag, sweet memories! vi tänkte oss en efterfest med Gaga också, får se om vi lyckas med det. fingers crossed!


The City & The Hills

YES! kom precis på att de nya avsnitten ligger ute på MTV's hemsida. spännade, spännande!


Figo letar boll

kom precis hem från en liten skogspromenad med Johan & hans hund Figo.




Mumfors & Sons

hela dagen. hela dagen. hela dagen. jag mår illa också för när jag blir irriterad sätter det sig i magen.

Mumford & Sons är bra. hej då.


jag presenterar ett svin.

välkommen till denna underbara värld. ytterligare ett svin, som bara finns där för att ställa till problem. vad håller du på med? du känner mig inte ens? du har lyckats förstöra min dag, förmodligen flera dagar fram över. kan tyvärr inte konfrontera dig, vilket stör mig något fruktansvärt. du förtjänar det värsta. det finns inte många personer jag hatar, men du ligger fan på gränsen till att hamna på den listan, jäävligt nära. och då hamnar du på förstaplatsen. skulle jag någon gång träffa dig så tänker jag hälsa på dig genom att ge dig en käftsmäll. jag mår illa så fort jag tänker på dig, ditt svin.


Bird York - In the deep

mina damer & herrar, håll i hatten!! här kommer ännu ett låttips, knappast någon festlåt utan mycket mer soft. är du nyfiken på hur låten går kan du lyssna här.


balklänning uthyres

borde jag? my precious. den är verkligen sjukt värdefull. finns bara ett exemplar. den är världens finaste. borde jag?



hair, hair, everywhere

FINALLY! jag ska bli fräsch i huvudet. mitt hår få sig ett lyft. ska behålla längden, lååångt ska det vara. långt och sommarblondt. ibland funderar jag på att bli brunett, faaaaast nä. har en virvel i luggen, den sak inte vara där tycker jag. den bara förstör, den är ivägen. frisörtid & tea-time på schemat imorgon och jag gillar det.


när vi gräver guld i USA - Alexander Herlogsson


alla kan göra fel

till och med jag. molnen kom aldrig hit, eller dom gjorde det men skingrade sig så fort dom kände hur illa jag tyckte om dom. så nu har jag fixat sol åt oss. schysst va?


solen vann inte idag, crap

neeej, molnen tar över. tjocka svarta äckliga moln. vart klarblå himmel & sol hela förmiddagen. men nu är det dags för molnen att ta över och göra sverige deppigt. yes. tur att det är dans ikväll på gymmet, alltid något att se fram emot! aaaaand noooow; back to work.


what it is

det är shareday och jag vill dela med mig av en låt som mark knopfler & dire straits gjort. du kan höra den här. enjoy!




check

storstädning & upppackning av kläder; check. nu blir det frukost & njuta av vårvädret utomhus!


sjuka combos

har fått min årliga dos av skratt tack vare christians & min brainstorming när det gäller sjuka kombinationer. här kommer några smakprov:

Frasses nötter & vintage
Everts kaminer & frukt
Johanssons ost & skor
Gilberts Trombon-etui & lösnäsor
Thords sharkuteri & krukor
Jillys textil & hamburgare


storytime

Christian har smugglat in sin racercykel till ett, vad han tror, säkert gömställe i ett grupprum, utrustat med endast ett litet titthålsfönster. Skolans kraftigt byggda,  vaktmästare partullerar korridoren utanför och får syn på cykeln genom det lilla fönstret. Följande monolog utspelar sig när vaktmästaren rasar in i grupprummet och med nasal stämma påminner de överrumplade studenterna om reglerna:

- "Hai, vemth ae den thykeln som steår i huernet daer inne?! 
- "Eeh den är min"

- "Nau ae det thå haer, att det aer thtrengeligen forbjudeth att thtälla thucklar inne peå thkolans oemreåde. 
Jeå haor en schuldigheit genthemot veår påelithy att informaera er oem dettha. Nei måethte aovlägthna thuckeln eomedelbaort, för annarth måethte jaog be nåen anthvaorig perthonal gaöra det. Thåena ae reiglårna!


Valborg i bilder
















RSS 2.0