en lerig festival

det bara regnar & regnar & regnar. det passar inte med allas planer här i Lund. valborg ska firas utomhus i en park, som en stor festival. och nu är festivalen lerig & regnig, så ska det inte vara. crap. hoppas det blir uppehåll framåt kvällen nu så man kan få njuta lite. har en timma på mig att bli på festhumör, hittills har jag inte vart laddad alls. vi får se vad kvällen har att erbjuda och hoppas på bättre humör!

MacLund

sitter här i Lund och knappar på Carros Mac-dator. på något sätt så gillar jag den, fast ändå inte. har åkt bil nu i tre timmar med Coffe & Alex. bra musik & skrik. jag fick sitta & lyssna på när dom sjöng. det gör mig inget, det är bara trevligt. nu väntar jag på att Carro ska komma hem så vi kan kramas lite. imorgon blir det fest. det har tydligen utlovats att bli något i "hästväg".

roadtrip

ska spendera kommande tre timmarna i en bil med Not without grace-grabbarna. dags att dra sig ner mot Lund och fira valborg. det börjas redan klockan sju imorgon bitti, då är det frukost hos Carin. sedan blir det att spendera den regniga dagen i parken & sedan blir det grillning och sjuka videoinspelningar. uppdaterar er förmodligen på söndag eller måndag igen. ha en trevlig valborg, tack & hej!


Valborg i Lund = horseroad in the park

packa är alltid ett problem för mig. vet inte vad jag ska ha med mig, skulle helst vilja rycka loss garderoben från väggen och ta med hela skiten så jag slipper få klädångest och svära över att jag inte tog med mig just den där tröjan etc. jag ska vara och fira valborg i Lund, torsdag kväll till söndag kväll.
 hej, det här är min packning, behöver jag hjälp?
1 par shorts
3 par kjolar
 3 par jeans
6 klänningar
16 toppar
4 tjocktröjor
1 bikini
1 baddräkt
(skor, jackor & hygienartiklar har jag inte tagit fram än)



immunförsvars-boost

nu är det dags att ta tag i detta. ända sen jag åt monsterkuren antibiotika mot min äckliga halsfluss så har mitt immunförsvar vart på noll. orkar inte med det mer! så nu har jag en del nya morgonrutiner;
2 tabletter LacotVital
1 msk Molkosan(som för övrigt smakar & luktar, riktig, kobajs/gödsel)
1 skiva citron
1 glas tranbärsjuice






Deklarera

NÄÄÄÄJ. jag blir förbannad, jag är inte intresserad och jag bryr mig inte. finns inget jag bryr mig så lite om som fonder och annan skit. det är TRÅKIGT. vill inte ens lägga ner tid på att lära mig. usch!
det regnar idag. ska regna imorgon med. hej sverige!


Inspiration







The City (season 2) & The Hills (season 6)

FINALLY!! sitter som klistrad framför min laptop och kikar på första avsnittet av både The City (säsong 2) & The Hills (säsong 6). är du sugen kan du se dom här. enjoy!


Robyn - Fembot

idag är det share-day, vilket innebär att jag delar med mig av denna udda men sköna låt.


Second Hand

var inne på Emmaus Björkå igår med min syster och letade efter ett par jeansshorts. kändes lite konstigt men jag hittade kläder & smycken där som jag själv har skänkt. så jag bytte vintageaffär, kunde inte riktigt med att gå runt där mer!


Hatchiko; a dog's story

såg denna filmen igår. väldigt amerikansk och sockersöt. nästan lite FÖR amerikansk, lite så man nästan ogillade den innan man började se den.


göteborg idag

regn & tunga gråa moln. kort sagt: det suger. idag är det ingen rolig dag. jag vill inte ens gå ut. varför ska jag vara så extremt påverkad av vädret för? det är jobbigt.


lika torrt som på savannen

här var det torrt. inget att skriva. eller det har jag men jag vet varken hur jag ska skriva eller vad. det blir inte bra bara. och man ska jag inte tvinga fram något bara för att, right?
men snart är jag tillbaks!


Inspiration





www.glamour.se


Countdown

Valborg i Lund: 4 dagar
Lady Gaga i globen : 12 dagar
California i 3 veckor: 45 dagar


bad day

THIS SUCKS!!


Blue Mountain State

"Blue Mountain State, from Lionsgate and Robbins' Varsity Pictures, is a half-hour scripted comedy in the vein of "Animal House." The project follows three incoming freshmen attending Midwestern college football powerhouse Blue Mountain State who must quickly adapt to college life and juggle football, girls, classes and nonstop hazing"

sjukt skön serie, riktigt kul!


Share-day

idag blir det den här låten. Tom Pulse - Cuando. enjoy!




Inspiration





www.glamour.se


Victorias Secret

då har man blivit ägare till en ny bikini, känns bra. den ska användas flitigt i sommar. men mest i Vegas, jajjamen. har pratat med Caroline i en timma nu och planerat det mesta inför resan. det är bara sex veckor kvar ungefär tills vi åker. det kommer gå fort. nu ska jag äta frukost, sedan ska jag handla lite & så blir det en promenad med Emma. för första gången på tre månader så ska jag gymma i kväll, måste komma igång igen efter allt sjukt, mitt immunförsvar är på noll så måste jobba upp det.


Wheatus - teenage dirtbag

haha, snubblade över denna gamla låten på spotify, vet inte hur jag fick fram den. men gud vilka känslor man får tillbaks från tonårstiden!


bli känd genom att vara akward?

det ska jag bli. kommer bli så himla bra. jag & en kompis har spånat på lite idéer som vi nog ska testfilma runt valborg där.

en klassisk situation är ju när man står två stycken i en hiss, ingen känner varandra särskilt bra, kanske bara hejat i trappuppgången eller på någon städdag. och så måste man stå i en hiss tillsammans, med pressen om att man måste säga något, fast ingen vet vad, i c:a 30 sekunder. ibland kan dom sekunderna vara långa!

en annan, lite annorlunda, idé är att man ska komma till en "vanlig" fest, iklädd tex kalsonger på huvudet med hål för ögonen, en fisk i ena handen & komma inrusande med inställningen att man är festens centrala punkt och sedan stanna till och säga; h...eeej, jag....heter..bat...man. och sedan inte säga något mer på hela festen. första intrycket är ju sjukt nice men sedan är man bara tyst, då blir det sinnessjukt konstig stämning.

fler idéer kommer snart, finns hur många situationer som helst som är kul att driva med.




Inspiration






bilder tagna från glamour.


What a Wonderful World - Bob Sinclar, Axwell & Ron Carroll

älskar denna videon! färgerna, ljuset & miljön. riktigt snyggt!


är du tottig?

jag tror jag är kär. i ordet alltså. "tottig". smaka på ordet. är det inte nice eller? jag älskar det. för er som inte vet vad det innebär så betyder det att man är lite lortig/sliten/fett hår/smutsig, lite halvt ofräsch helt enkelt. jag kan inte sluta skratta...tottig!


en vanlig j'vla torsdagskväll

fast en mysig sådan.




har jag blivit förlamad?

eller är jag bara trött? min kropp har lagt av. jag kan inte röra mig. mina armar känns som betong. kroppen vill inte lyda. här ligger jag raklång på min säng i hopp om att jag snart ska kunna hoppa upp, pigg som en ärta, men jag kan sätta mitt liv på att detta kommer vara kvällens position. raklång & utmattad i min säng. tröttheten tog över. jag är helt slut. jag tror jag måste vila. ja, det ska jag göra.


Ellen De Generes plays Improv-Game with Steve Carell


fem timmar av..

lite halvtaskig sömn. yippie! så himla skönt när man får sova sina fem timmar. eller inte!! jag behöver åtta, då är jag nöjd, då är min kropp nöjd. jag är dum som sov så lite inatt, jag jobbar sent också. hoppas inte det blir en lika ansträngade dag som det var igår. antar att jag förmodligen kommer ha en helvetesdag, va kul jag kommer ha. think happy thoughts!



Jordens dag

"är en tradition som startade den 22 april 1970 i USA för att uppmärksamma världens miljöproblem. Jordens dag har sedan dess firats den 22 april varje år. Det var den amerikanska senatorn Gaylord Nelson som tog initiativet till detta"

hur ska vi fira detta nu då? kanske med att slänga skräp i skogen? nää-ää Louise, så säger man INTE. nehe, hur ska jag fira det då?


Defendor

movienight; det blev Defendor. den var bra fast rätt konstig. huvudpersonen var riktigt skön och man skrattade ju åt honom samtidigt som den faktiskt var lite sorglig.

"A crooked cop, a mob boss and the young girl they abuse are the denizens of a city's criminal underworld. It's a world that ordinary Arthur Poppington doesn't understand and doesn't belong in, but is committed to fighting when he changes into a vigilante super-hero of his own making, Defendor. With no power other than courage Defendor takes to the streets to protect the city's innocents"




annorlunda workout

har provat på ett träningssätt idag som man ofta inte tänker på att man kan göra.
det du behöver är: en relativt tung vän. en brant backe & lite jäklar anamma.
jag bar honom upp för en backe och jag trodde jag skulle bryta benen till en början men sen så klarade jag hela backen upp. det sved i ben & rump-musklerna men jag gav inte upp. när han väl hoppade av så kändes det som jag vägde några gram bara. ger väl inget resultat första gången men gör man det några gånger i veckan så kan det nog bli en hit!


New Romantic Laura Marling cover


www.blocket.se

satt och letade efter en grejj på blocket när dessa två annonser dyker upp. ibland vet jag inte vad jag ska tro.

"Acrylic teeth set a´ 28
Pris 120:- per set"

"Skalad potatis säljes i 7,5kg vakuumförpackade påsar.
Lång hållbarhet när potatisen förvarars svalt"


release me

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me


life as we know it

det första som händer när jag kommer till jobbet klockan nio är att det blir sångsamling och sen ska vi till skogen. hoppas det inte börjar regna. hoppas att det är hyfsat varmt. att vara i skogen när det regnar & är kallt kan vara det värsta som finns. griniga barn & en tråkig skog. äh! men idag blir det nog en bra skogspromenad. plocka lite blommor och ha det mysigt. ska se om jag kan ta lite bilder så ska ni få se vad ni går miste om (?!)
nu ska jag torka mitt hår, som förövrigt ska få en makeover den fjärde maj. can't wait!


Lady Gaga - Paparazzi

framgång, framgång. satt och spelade lady gaga's paparazzi(dock bara refrängen) och efter en stunds tystnad så hör jag min pappa vissla den. pappa, som inte ens lyssnar på lady gaga, kände alltså igen låten och den satte sig på hans hjärna. jag kanske inte är så dålig trots allt?


tålamod är en fiskares bästa vän

så sitter man här och spelar gitarr som ett annat proffs. behöver inte ens öva, så bra är jag, allt bara kommer natuligt. har skrivit tre egna låtar redan och Usher ringde nyss och ville att jag skulle komma till hans studio. har helt plötsligt fått sån sjukt bra sångröst!
 I wish. alltså, det går ju framåt men jag är inte så bra som jag vill, måste skaffa mig mer tålamod. tålamod är bra har jag hört, MEN vart köper man det? eller kan man få det gratis via någon webbsida? jag är öppen för förslag så ge mig gärna några om ni har några på lager! tack på förhand!


Centralskolan, avsnitt 1


Spa

hade jag gärna velat gå på. men nu är det så att ekonomin inte riktigt tillåter det. så jag har bestämt mig för att låtsas att mitt badrum är ett spa(för endast en person) och göra så bra jag kan av situationen. det blir varmt bad, ansiktsmask, peeling och allt annat gött som ingår. sen blir det att läsa min bok, akta er för den, man kan faktiskt lära sig något av den. jo, det är sant, jag lovar!




Share-day

Bon Iver - re:stacks delar jag med mig av idag. den är mysig! så lyssna & njut!


vinnaren i långsamhet ääääär

...min laptop. tar en kvart för den att komma igång om den vart avstängd. och har man bara en halvtimma på sig så är det väldigt lång tid. så jag utsåg precis min laptop till en djävul och så vann den priset i långsamhet. hoppas den är nöjd nu. för det är INTE jag.




hej honungsansikte!

här sitter la jag med ett ansikte inkletat i honung. jag har hört att det är bra. man måste ju prova, inte sant?
alltså ibland blir jag så trött på mig själv, överanalyserar saker och intalar mig själv saker som kanske inte alls stämmer och blir då stressad i onödan. blir arg i onödan, det är det sämsta. egentligen har jag ingen anledning att bli arg men bara blir det. tror det är någon slags försvarsmekanism. jag måste sluta med det. det är inte bra.
ne, nu ska jag fortsätta med mitt hemmaspa och sluta bry mig så mycket. var bara tvungen att skriva av mig lite.






en bussfärd från helvetet

här sitter man på sin kära buss, som jag egentligen inte orkar åka, och ska läsa sina gratistidningar man tagit på Karltex. äntligen tänker jag, lite inspiration; härliga bilder & snygga kläder. öppnar tidningen och börjar läsa. bredvid mig sitter en kille som är fruktansvärt trött plus att han tar upp 1½ säte. jag försöker göra mig liten så vi slipper sitta och trängas(typiskt svenskt, jag vet). fortsätter läsa min tidning medans killen bredvid mig somnar. inte så att han somnar till lite lätt utan TUNGT. såpass tungt att han nästan ligger på min axel och dregglar liksom. vill jag har hans saliv på min axel så hade jag ju bett honom. sätet framför är ledigt och det är nästan så jag vill slänga mig över det och byta plats. eller kanske råka väcka honom och be honom byta plats? snäll som jag är låter jag killen sova och snarka en centimeter från mitt öra. det kändes väldigt konstigt. vi hade nästan som en intim stund där. nästa gång jag ser honom ska jag byta plats fort som attan om jag ser att han är på väg att sätta sig bredvid mig. inget mer saliv på axeln tack. saliv på axeln undanbedes!





walk-in closet? ja tack

varför har jag alltid så svårt att välja kläder? måste alltid prova flera tusen gånger. jag önskar att det inte vore så för man vet ju själv hur tröttsamt det är att vänta på någon som har samma problem. får man inte den "rätta" känslan så kan man inte ha på sig det. det är ju helt annorlunda för killar. dom slänger ju bara på sig ett par chinos och en svart tröja så är dom snygga. tror inte att dom behöver få samma känsla, att outfiten känns rätt, som vi tjejer måste ha. or am I wrong?


konsten att vika tvätt

skulle vilja påstå att det är något jag är bra på. snabbt går det också. man hinner knappt med. saken är bara den att man ska komma igång också. det är jag INTE bra på. denna gången hade jag låtit det gå så långt att jag inte kunde bära tvättkorgen själv för den var så tung. men så nu ska jag vika tvätt till soundtracket av Into The Wild.





Share-day

eddie vedder - hard sun. finner inga ord för denna låt. den är så bra att jag, nästan, vill gråta. du kan lyssna på den här.


Into the wild

idag har jag & karin spelat gitarr för ovanlighetens skull. veckans låt måste bytas ut eftersom det är ett barréackord i låten och SÅ bra är vi inte än så vi klarar av att spela ett. sedan lagade jag middag till oss, ringde till usa, kollade gamla sköna videor från i somras & åkte till ivan för att se film. händelserik och väldigt trevlig dag måste jag säga!


SMS

det slår aldrig fel. varje gång jag får sms på natten så vaknar jag. inte så att det märks att jag får sms för jag har den på ljudlös och det är inga störningar när man tar emot sms:et. hur kommer det sig? vaknar alltid 5 minuter efter jag fått sms:et ungefär. vet inte om det är coolt eller creepy? sen drömde jag konstigt också. jag var i australien och simmade med hajar(min absolut största skräck) och sedan när jag skulle gå in så var jag plötsligt på jobbet tillsammans med min amerikanska värdfamilj. och barnen på jobbet var mina värdbarn helt plötsligt. kändes jättekonstigt. sedan gick jag in på facebook för att uppdatera min status om att australien var det bästa som hänt mig och insåg också att jag hade flera hundra tusen läsare på bloggen. sedan vaknade jag. en annan konstig grejj är att jag är vaken nu, klockan är kvart över sju. vad gör jag uppe? ska försöka bli trött igen och somna om. nu tänkte jag. precis nu.


LALife

någon som missat att läsa Malin Åkermans syster; Jennifer Åkermans blogg? riktigt skön. här får man reda på hur hon lever sitt studentliv,i LA, mixat med kändislivet när hon går med systern på diverse premiärer och galor. jag har fastnat i alla fall. hoppas du också gör det!


Haga Hem

älskar denna affären som ligger på haga nygata 1 i göteborg. här är lite inspiration från deras hemsida & blogg.






avis? alamo? hyrbil.com?

VAD ska man välja? tycker det är rätt krångligt att fixa hyrbil. i 23 dagar ska vi ha den, förare under 25, det blir inte så himla billigt. nää. man vill ju inte ha en liten sketen bil som går att köra i 50 meter och sen så totalpajar den. jag tror jag får ta till hjälp. min pappa; mannen, myten & legenden, han som kan allt.




puttekulor

symboliserar inte det eran barndom? puttekulor. man har nya vårskor. kan gå utan jacka. leker ute med kompisarna. spelar puttekula. BYTER puttekulor också. jag hade en favorit; spaghettikulan. jäklar va cool den var. spelade ni puttekula när ni var små?






Hermés spring campaign 2010




Malibu

fick bara sån längtan tills i sommar. här ska jag & caroline bo i några dagar. can't wait!


Band of Horses - The Funeral


Jonas vill vara anonym


svensk sommar







Behöver du sommarjobb?


Inspiration



dagens i-landsproblem!

samma sak varje gång. vilket nagellack ska jag välja? klarlack, turkos, rosa, aprikos eller plommonlila? hjälp!

P & K


Askan på Island får folk att göra galna saker

du kan till exempel läsa om en familj, på aftonbladet, som var fast i barcelona. de skulle promt till stockholm, så dom tog en TAXI. de ringde runt till de flesta taxibolag och tillslut så hittade dom ett bolag som körde dom till stockholm för, endast, 38'000 svenska kronor. så kan man ju också göra!

P & K


här är jaaag

jag är upptagen med att spela gitarr så jag glömmer av att skriva...ska skärpa mig! idag har jag jobbat & vart i stan och soakat up the sun, gött! spenderat kvällen med min älskade pappa. lyssnar för tillfället på lite sköna queen-låtar, men nu ska jag sova, äntligen, har väntat på det sen jag vaknade!!

P & K


California here we come!

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN är resan bokad. kan inte beskriva hur lättad jag är. samtidigt som jag känner mig lite nervös faktiskt. ska bli så himla roligt att träffa både värdfamiljen & alla kära vänner. att uppleva gamla minnen och bara strosa runt & ha det så där gött som vi hade det under vårat år! den 10 juni går planet till San Francisco. sedan blir det besök i Los Angeles & förhoppningsvis Las Vegas. och jag kommer inte hem förrän 2 juli! det kommer bli awesome!!

P & K




att leva i en bubbla

jag är trött. jag måste jobba över. hur ska jag orka?

P & K


årets första glass

det blev en fika, i solen, på stan idag. solen gassade på och jag riktigt kände hur det brände i ansiktet, skulle inte förvåna mig om jag blev lite rödlätt i ansiktet ikväll, haha! det blev mycket snack om hudproblem, like always. känns det det är prio 1 när det gäller samtalsämnen. hur man än vrider & vänder på det så hamnar vi alltid där. vi kanske borde bli hudterapeuter? jag & emma kanske borde ha egen salong!

P & K



Jónsi - Go

fruktansvärt bra album! ger en sommarkänsla. jag kan inte sluta lyssna!!

P & K


Babel

såg Babel igår förresten. vet inte riktigt vad jag tyckte. lite konstig fast ändå bra. den var lite som crash fast sämre, känns ju inte som det finns någon bättre film än crash haha. jo förresten, en i klass med crash är once. får inte svära egentligen, men dom två filmerna är ju så jävla bra! rekommenderas starkt om ni inte sett dom än!

P & K


John Farnham - You're The Voice


ett soligt Göteborg

ännu en varm & solig dag i Göteborg. jag älskar det. ska utnyttja dagen så gott jag kan! för snart blir det väl bakslag och det dåliga vädret kommer tillbaks, I guess. så nu ska jag sola i 1½ timma och sen ska jag till stan & fixa med lite saker.

P & K


P2 Notturno - ett litet smakprov

VEM lyssnar på det här?


Petkovski Entertainment


I en annan del av Eriksberg #2

idag har det handlats gitarr, karin köpte en. världens projekt, GPS:en hittade inte dit vi skulle och vi tog fel på kille som skulle sälja gitarren. vi frågade en ensam nervös kille på busshållplatsen om det var han, men det var det inte. då undrade han om vi väntade på en blinddate. det gjorde vi ju inte, om nu inte karin va sugen på gitarrkillen. men knappast. sedan blev det lunch på stan i solen, väldigt trevligt! sedan skulle vi stämma gitarren, det gick bra. karin tog sin gitarr & jag min och åkte hem till henne. väl där så lät dom INTE som dom skulle, så vi var tvugna att åka tillbaks och stämma om dom hos mig. sen blev det lite gitarrspelning på karins balkong!

P & K



Inspiration



Flickan från ovan/The lovely bones

"en ung flicka mördas och vakar över sin familj, och mördare, från himlen. hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår."
det är en film, av Peter Jackson, som jag inte rekommenderar faktiskt. den verkar bra på trailern men den var riktigt konstig tyckte jag. jag skulle inte lagt ner pengar på att se den på bio i alla fall.

P & K


DinEl - varma kläder


konsten att sova i en solstol

det kanske inte är det bekvämaste men gud va avslappnande det är! speciellt när man riktigt känner hur man sjunker djupare & djupare ner i någon slags dvala samtidigt som solen värmer och man sakta hör musiken försvinna längre & längre bort. så vaknar man av att solen har flyttat sig så långt att det börjar bli skugga på ena armen samtidigt som Damien Rice spelas i bakgrunden. i love it!

P & K


bikinin åker på

det är alltså såpass varmt här i göteborg att jag kan sitta utan någonting på överkroppen, förutom min favorit-bikiniöverdel då(den på bilden). det känns helt underbart. inte för man får så överdrivet mycket med färg. det känns som man lever igen efter världens längsta kalla & torra vinter. yeheeey!

P & K


sommarens hetaste t-shirt

jag vågar faktiskt utse denna t-shirt till sommarens hetaste. jo, det är sant! den har allt, förutom mig som ägare. jag vill ha den så fruktansvärt mycket. dock är den köpt i Miami. är det värt att åka dit bara för att köpa tröjan? i så fall kommer den kosta c:a 6-7 tusen. jag ska fundera på det. riktigt noga.

P & K 


Jordgubbar är röda & hyfsat goda

dags för frukost i solen; madagaskar-youghurt med jordgubbar & vindruvor och ett glas färskpressad apelsinjuice.

P & K


Så blir du en killmagnet

är det dött på raggningsfronten? tänkte väl det. Här kommer den ameriskanska Christie Griffins lista på fem saker du ska göra för att dra till dig en man på krogen. Lycka till!

1. Gå aldrig ut fler än tre personer. stora sällskap kan vara jobbiga att närma sig. mycket lättare med tre, då kan dina vänner prata med varandra medans du pratar med honom.

2. Ha en drink i handen. Killar vill knappast känna sig utnyttjade. Ha därför redan en drink i handen, kanske halvfull, så killen kanske kan erbjuda sig att köpa en ny om den du redan har tar slut medans ni pratar.

3. Le ett genuint leende. Kvinnor ler när vi är blyga, artiga, nervösa osv. om du inte ler alls kommer du ju att uppfattas som en avvisande bitch.

4. Ögonkontakt.  För att få kontakt med killen du vill, på andra sidan rummet, vinkla hakan lite neråt bröstet(inte så det ser ut som du får dubbelhaka & letar efter något på golvet ståendes) och kasta några blickar åt hans håll.

5.  Satsa på positivt småprat. Stå absolut inte och klaga över hur hög musiken är eller vad fula skor presonen intill har på sig. Prata om positiva saker som tex musik & roliga filmer. dra heller inte hela din livshistoria för honom, det kan du göra när ni lärt känna varandra.

P & K


Dagens tips

Komikern Jesper Rönndahl tipsar om diverse saker..


Nokia E71

har du skaffat mig en "ny" mobil. hurra, hurra! köpte den av min kära vän för 800:-. tycker att det är ett ganska bra pris för en inte direkt sliten telefon. nu ska jag bara lära mig den också, det är ett himla pill och jag kommer INTE kunna skriva sms i sömnen, som jag nästan kunde med min gamla. snart kan jag väl förhoppningsvis göra det med min nya också. nu ska jag öva på gitarrspelandet!

P & K


Valfri dans på Del Mundo

grym låt. synd att man inte ser christians lampdans på videon, den var superb!

P & K




I en annan del av Eriksberg #1




Del Mundo

är ett uteställe vid storan i Göteborg. vart lite skeptiskt till Del Mundo eftersom jag har haft vänner som inte tyckt det vart något att ha. jag håller inte med. igår blev det ett besök där och jag gillade det. trångt, mycket folk & man hittade inte ut. det var som Alice i underlandet, man hade ingen uppfattning om vad som hände utanför på Avenyn och man brydde sig inte riktigt heller, eftersom man hade så kul. riktigt skön musik och det kändes som folk inte hade några gränser. inte på ett äckligt sätt utan; ville man dansa på bordet så gjorde man det. ingen sur vakt som kom & gnällde. det var inte sista gången jag var där!

P & K




FINALLY

har nu skaffat strängar & ett plektrum till gitarren. här ska spelas! jag är sjukt taggad på att få vara ägare till en hel & fungerande gitarr. för övrigt så känns det som det kommer bli en sommar i gitarrens tecken...ska få privatlektioner också, spännande!
Har gjort ett annat sinnessjukt bra köp idag också, men det visar jag senare!

P & K


Högskoleprovet

vill bara önska Coffe lycka till på högskoleprovet!!
hade det varit jag som satt där hade jag gjort sämst ifrån mig. jag vågar inte göra det ens, är rädd för att inse att jag kanske är dum i huvudet, haha!
här kommer ett klipp när han spelar gitarr, awesome!

P & K


Bildregn från San Francisco






Makeover

läste på aftonbladet om en hemsida där man kan göra en total makeover på sig själv. verkar skitkul, så fort jag kommer hem ska jag prova! vill du också pröva? klicka här.
P & K



soak up the sun

tittar jag ut genom fönstret så skiner solen in. det var så starkt ljus att jag nös tre gånger det första jag gjorde när jag drog upp persiennerna. man kan tro att det är sommar när man tittar ut. tror dock inte att det är så varmt. hade vart så himla skönt med 25 grader så man hade kunnat gått en promenad, i shorts & linne, innan man drog igång med annat. men det får vänta. nu är det frukost & kolla solsidan på webben som gäller.

P & K




tortyr

jag är ju helt sinnessjukt trött. har halvsovit i soffan från klockan halv nio, alltså i två timmar. det känns som jag plågar mig själv genom att hålla mig vaken. att inte få sova är tortyr!! tänk att inte få tillåtelse att sova på sex-sju dygn? varje gång du känner att du håller på att somna så väcker någon dig. riktigt efterblivet beteende! som sagt så torterar jag ju mig själv nu och som tur är kan jag välja när jag själv vill sluta. jag väljer att sluta nu. godnatt & sov så gott.

P & K


ever since I got runny poop, I can't stop poopin'


adrenalin

min kära far har köpt ny MC. idag blev det första åkturen. awesome. har varit lite avskräckt ett tag men nu är det andra bullar. jag är frälst. sjukt kul att åka fort, fick min första riktiga adrenalinkick när pappa drog på upp till 150km/h. man kanske skulle ta & skaffa sig ett MC-körkort?

P & K


49

Jag & Karin står utanför Kontiki, det kostar 50:- att gå in, jag har 70:- men karin har bara en tjuga.

jag: men du kan ju få min tjuga när jag har betalat då?
hon: men då fattas det ju ändå pengar
jag: men jag har småmynt, jag ska bara räkna så kan du ta dom
karin: haha, kul om vi har typ..49 kronor och så fattas det en krona, fattar du va oskönt?
jag: hahaha, va pinsamt. här står vi utanför en pub, framför fönstrerna så alla ser, och räknar pengar så vi har råd med inträde..

karin väntar på när jag räknar

jag: 47, 48, 49....det fattar EN krona Karin! EN krona!!

det slutar med att karin får gå till en affär och handla ett paket tuggummi och en mentos för att kunna få ut hundra kronor så hon har råd med inträdet. väl inne på Kontiki så säger killen i kassan: det blir 70:- var.
då är det plötsligt JAG som inte har tillräckligt i cash. som tur var så hämtade ju karin ut pengar. ännu en oskön händelse under vår riktigt spontant sköna kväll!

P & K


I en annan del av Eriksberg

blir Lokas nya sommarprogram, eller det blir väl mer "sevärda" videoklipp från våra bravader i Eriksberg & annat weird. kan bli mycket intressant. känns som det skulle kunna bli första avsnittet ikväll, men jag kan inte lova något. vi ska brainstorma lite om innehåll etc. återkommer med antingen mer info eller första avsnittet av I en annan del av Eriksberg.

P & K


Isak Strand - pick me up


Isak Strand @ Kontiki





en riktigt oskönt skön kväll

ikväll har jag:

- gjort bort mig bigtime & dessutom flertal gånger
- skojat om att jag & karin bara skulle ha 49 kronor när vi behövde 50 och det visade sig sedan att det faktiskt fattades en krona
- lyssnat på isak strand @ kontiki
- sett alla göteborgs snyggaste män under ett & samma tak
- kommit på en riktigt bra sommaridé
- insett att jag har en vän som är fruktansvärt fragile fast inte visar det
- träffat Fredrik Wikingsons dubbelgångare, dom för övrigt bar cowboyhatt

P & K


hej studsboll!

ser ut som jag har två studsbollar på var sin sida av huvudet. nej, jag ska inte ha det så, ska bara få lite vågigt hår och då måste man ha det så. i alla fall jag. såg nu att bilden var väldigt mörk men man ser studsbollarna ändå.

P & K


Isak Strand & The Resin Band

denna härliga musik strömmar just nu, för fullt, ut ur mina högtalare.

P & K


Barbafigur

jag har äntligen fått en barbafigur av världens bästa Camilla på jobbet. har velat köpa en hur länge som helst. har dock inte kunnat med att pilla fram en tia ur min plånbok och ställa mig där bland alla godisautomaterna & snurrat fram en barba. men nu är barbaflink är min, my precious!!

P & K


3 mätta fröknar

har precis gett mat åt tre hungriga fröknar. alla var svinhungriga och både pastagratängen & äppelpajen gick åt! snart slutar jag & då ska jag ta en nap och göra mig redo inför kvällen. jag vet precis vad jag ska ha på mig. LoKa ska ut på bus!!

P & K


morgonens första aktivitet

nu jag har lagt dagens första pussel. muminpussel blev det. kände mig väldigt duktig när en liten tjej på fyra år klarade pusslet före mig. jag ska öva i smyg så jag blir bäst på muminpusslet. är det en cool grejj att ha på sitt CV? 
"jag är en pusselmästarinna"

P & K


world, hold on

väntar just nu på svar från min kära karin. skickade ett sms tidigt nu på morgonen bara för att hon ska hinna se det innan det är för sent. så karin, ser du detta; kolla din mobil! än så länge är det hemligt vad vi ska göra (om hon nu svarar), berättar senare! nu ska jag till jobbet!

P & K


don't worry, be happy

jag är glad. jag slutar klockan två idag. sååå himla skönt. det är värt att börja halv sju för att sluta två, ja då, ja då!

P & K


mysondag @ casa Henning

slutade klockan fyra. snabbade mig hem och började göra äppelkaka som jag lovat mina kära jobbarkomisar. sedan var det bara att sätta igång med mina två pastagratänger. en som jag skulle ha när Robin & Victor kom över och den andra som jag ska ha med till jobbet imorgon. måste faktiskt säga att jag har varit duktig. väldigt duktig.
vi hade det lika mysigt som vanligt, massa snack om allt mellan himmel & jord och självklart såg vi på sunes sommar, skönaste filmen. robin somnade så sött i soffan med sin hand på victors arm.
nu måste jag lägga mig, jag börjar halv sju imorgon och jag ska vara pigg som en ärta!

P & K




här ska det ske mirakel

jajjemensan. jag har köpt ionisil, ett mineralkosttillskott på hälsokostaffären. det ska tydligen vara bra mot allt. så nu är jag väldigt spänd på att se om det blir någon skillnad på både hy, immunförsvar & och om tröttheten försvinner.
jag hojtar till om jag märker en markant skillnad, promise.

"Ett dagligt intag av ett par teskedar med kolloidalt silver med styrkan 10 ppm, ger ett tillskott av ca 100 mikrogram silver. Detta motsvarar ungefär vad vi fick i oss via kosten för 100 år sedan, då våra åkrar inte var lika tomma på mineraler som dom är idag"

P & K


gäster med gester

om allt går enligt planerna idag blir det äntligen myskväll med los chicos. inte träffat dom på evigheter. jag ska till och med vara så bra att jag ska laga mat till dom. måste åka & handla direkt efter jobbet också, hoppas inte det regnar. det skulle ju bli 15 grader & sol idag. ser ingen sol. jag skulle också vilja vara meterolog, dom får göra hur mycket fel som helst utan att få sparken. nu ska jag gå till jobbet, känns som det kan bli en bra dag faktiskt. 

P & K  


världens bästa luktsinne

jag står för det. i'm serious. kan känna massa konstiga lukter & om maten är dålig innan någon annan kan. nu luktar det grillat ute. kände lukten med stängt fönster så öppnade jag fönstret..och visst är det någon som grillar. det luktar sommar. jag gillar det!

P & K


Michael Tracy Berry

jag har en amerikansk vän som är en trogen läsare. han kan inte svenska men han översätter allt på sin Iphone. ambitiöst som attans! därför tänker jag skriva en del på engelska så han slipper göra det idag. synd om han ska få sitta där som en nörd varje gång och översätta varje ord.

Michael, I was just telling everyone else about how ambitious you are, translating everything I write in Swedish on your cell. that's why I'll write in english this time, just to make it easier for you.

jag funderar på om jag ska lägga mig i badet nu, känner mig inte helt okej och det är väl lika bra att fördriva tiden med att bada istället för att häcka framför datorn. jag lever i the "freedom fortress" tills torsdag. älskar egentid!

I'm considering taking a bath, I don't feel well and it's better to spend time relaxing in the bath than in front of the computer. I'll be living in the "freedom fortress" until thursday. I love spending time with myself. no one's home!

nu måste jag ta mig något att äta innan mitt huvud sprängs!

I have go get something to eat before I get a headache!

P & K

XOXO


tyck synd om mig

jag är ensam. jag har tråkigt. jag har städat. jag är förkyld. tyck synd om mig. kom hit & underhåll mig! (ta med ahlgrens bilar, saltlakrits också)

P & K


Christel Alsos - Come on & come back to me


spotify

vet du vad jag tänkte göra? tömma hela sjön på vatten? så kanske man kunde anordna fester där istället..hehe.
om du inte har något vettigt att säga så kan du i alla fall äta något viktigt. en mcchicken jr på mcdonald för bara 15 kronor till exempel.

jag orkar inte med den spotifyreklamen. orkar inte med någon spotifyreklam egentligen men jag är för snål för att köpa premium.

P & K


Ahlgrens bilar saltlakrits

YUMMIE!! åt en påse igår. eller ja, inte en hel påse, för det var en viss annan person som tog en del också. men hjälp vad goda dom var. rätt oväntat. kändes som dom skulle vara äckliga faktiskt. där hade jag fel.

P & K


walking in memphis live from avenyn.


the fourth kind

CREEPY film. är så rädd nu. sitter ensam hemma och ingen som kan rädda mig om det kommer någon. får klara mig själv. kul. det mest störda är att den är verklighetsbaserad & att man får se klipp från riktiga händelser. jag rekommenderar den men sov INTE själv efter att du sett filmen. nu ska jag låsa in mig på mitt rum.

P & K


idoldyrkan & matmästerverk

karin har vart här & fikat och tittat på våran idol. mamma & jag har gjort pastagratäng som står i ugnen. väntar på att den ska bli klar, jag är hungrig. har tyvärr ingen kamera med mig så jag kan visa vårat mästerverk. ajm so sårri. lyssnar på william fitzsimmons, såg honom live på storan i somras. skön kille, riktigt bra. nu måste jag göra sallad!

P & K


Bob the goat


SU (short update)

sitter hos mamma & kollar på ellen degeneres show. snart kommer karin & tittar hur vi har det. muuums!

P & K


Jónsi - Grow Till Tall


life as we know it?

klockan är 07:57 och jag vaknar pigg & utvilad. även om jag sovit till & från hela natten. går upp för att dricka lite vatten. tittar ut och ser regnet ösa ner, då slår huvudvärken till och jag inser att det är inte meningen att jag ska vara vaken nu. det är deppigt väder ute, då ska man sova länge, helst till solen tittar fram. jag satte på TV:n och det enda som fanns att se på var saltkråkan. huvudvärken fick mig att somna igen och jag vaknade igen halv tio. bättre tid än åtta i alla fall. grädden på moset är att jag har åkt på en förkylning igen, hurra för mig, vad roligt!

P & K


[håååning]

min morfar är en skön typ. satt & fikade med honom hos mamma och han ger mig skönhetstips. han sa att honung fungerar mot det mesta. mot konstiga prickar & alla andra oönskade hudutslag etc. kanske ska testa det och se om det fungerar! vad tror ni?

P & K


tunga ögonlock

får skylla mig själv när jag la mig vid 7, hade redan hunnit bli ljust då. som straff är mina ögonlock tunga som betong, har redan slumrat till flera gånger framför datorn. kvällen blir lugn som i graven. ska inte göra någonting.

P & K


Allsång hos Fredrik; uncle cracker - follow me


vi äro musikanter, allt ifrån göt-la-borg..

kvällen igår var väldigt rolig & spontan. förfest hos en kompis i vasa där det var gitarrspel & allsång. sånt gillar vi. sedan när alla skulle ut på krogen så bestämde vi(jag & fyra andra) oss för att dra med gitarren ner på avenyn för att tjäna lite pengar. där blev vi stående i ungefär två timmar. under dom två timmarna hann vi riva av en del sköna låtar, lite dans, antastning & skrämma bort frälsningsarmén. vi lyckades tjäna ihop c:a 400 kronor, en zoo-klubba & en bibel. kan det bli en bättre avslutning på en redan superbra kväll?

P & K




veckans blogg!

ett litet grattis till mig själv kan jag ju klämma ur mig för att jag lyckades bli veckans blogg. skitkul! tack till alla som röstade!

P & K


fira våren

först ska jag fira att våren är här med Emmas bubbel sen ska jag ut & flyga kvast med lite vänner. måste hitta en kittel & en frivillig katt också. ses på blåkulla!

P & K


storytime

"jag köte en asfin ljusrosa chiffongklänning idag. tänkte ha på mig den idag men förut när jag stod i köket så ringde mobilen o jag skulle springa in på mitt rum o svara.. så fastnade jag med klänningen i ett lådhantag och rev upp ett stort hål. jag började gråta och sedan skällde jag på mamma att hon skulle köpa nya handtag"

stackars Emma att hennes klänning gick sönder men jag älskar ju att hon skällde på sin mamma och sa att hon skulle köpa nya handtag, haha!

P & K


solbränd eller generad?

det är frågan. satt ute, i bara klänning, i ungefär en halvtimma och kände hur solen stekte. insåg att jag inte är så van vid solen eftersom vi lever i mörker ena halvan av året och att jag kanske ska ta det lite försiktigt med solandet. gick in och kollade mig i spegeln. skämdes jag över att se mig själv eller hade jag bränt mig lite? gör alltid samma misstag, varför ska man vara så ivrig? nu får jag skärpa mig!

P & K


påskhelgen

då är vi svenskar inte rädda för att handla minsann. enligt GP så äter vi åtta och ett halvt kilo lösgodis under ett år. under påsken, som är godisets stora högtid så får bland annat ICA Maxi sålt TRE TON godis. det är ungefär fyra ggr så mycket än vad som normalt säljs. hjälp?!

P & K


grannsamverkan

är ju mest till för att man ska förhindra inbrott tex. men i vårat område har det en annan betydelse..iaf idag.
grannen mitt emot oss dukade ut fika på framsidan, sätter sig ner och börjar dricka kaffe. då kommer deras granne över och börjar småprata men försvinner ganska snabbt igen. några sekunder senare kommer han tillbaks med två brasselstolar och sätter dom vid bordet. frugan kommer sedan också över med fika och slår sig ner vid det fulldukade bordet. nu sitter dom där så sött och fikar i solen. pratar förmodligen om vilket fint väder vi har och hur ungdomarna förändrats.

P & K


I like to move it, move it

slängt wellpapp & burit grejjer. lekt inredare och suttit i solen & fikat. hunnit få fräknar och lyssnat på paparazzi. delat ut påskgodis till grannbarnen. vart social med grannarna. och än är inte dagen slut. ska sätta mig på altanen och samla på mig lite söta (?!) fräknar tänkte jag.

P & K




veckans blogg @ mases

är med & tävlar om att bli veckans blogg. bara att smyga in och rösta på nr 1 här. thank you!

P & K


good morning sunshine

solen skiner och jag är på bra humör. min arm sover, känns konstigt. har liksom ingen kontroll över den, som ett jobbigt bihang bara. flyger runt helt okontrollerat. ska väcka den nu, hoppas den inte är morgontrött.

P & K


allergisk?

läste precis en artikel på aftonbladet som handlade om allergier. man börjar ju undra alltså. allergisk mot vatten? dom åtta första känns ju inte så kul, men dom två sista, hur ofta stöter man på dom? är du allergisk mot något av alternativen nedan?
här är i alla fall tio allergier du (förmodligen) inte visste fanns.

1. kött
2. vatten
3. värme & kyla
4. mobiltelefoner & möbler
5. svarta hennatatueringar
6. dofter
7. choklad
8. träning (svett)
9. håriga fjärilslarver
10. asiatisk nyckelpiga

P & K


Schweppes - Nicole Kidman

detta känns som den mest pinsamma TV-reklamen hittills...eller?


woopsie daisy

glömde visa armbandet, från lindex, jag handlade i samband med kläderna i förra inlägget.

P & K



nykomlingar i garderoben

säg hej till mina nya älsklingar. dom har precis flyttat från sina andra kompisar på Lindex & Monki så dom kan känna sig lite vilsna. jag ska ta mycket väl hand om dom så dom inte känner sig ovälkomna.

P & K


klänning, lindex


klänning, H&M


linne & kjol, Monki


efter regn kommer solsken..

här i göteborg är det tvärt om, i alla fall idag. först var det sol. sen slog det om och blev apkallt. crap. inte alls roligt. jag som tänkte ha en skön vårdag i stan. blev inte alls så, fick frysa medans jag shoppade. well, snart bär det av hemåt och idag ska det ätas tacos. blev lite överraskad, har inte alls många läsare men när jag kikade in nu så hade antal läsare stigit väldigt, kul!

P & K


daddy's girl

ibland måste man vara duktig. idag är det en sådan dag, även om jag har många. vaknade tidigt, dammsög klockan halv nio, handla med pappa klockan tio och sedan montera möbler halva dagen. igår gick det över styr med möbelmonteringen, jag hade ingen energi men gav mig på det ändå. vilket resulterade i lite halv galenskap från min sida, sjöng barnsånger, filmade mig själv när jag gick och kommernterade massa saker och hoppade runt som en annan känguru. idag blir det under kontrollerade former. nu ska jag äta frukost!

P & K


H&M. första, andra, tredje..

och den är min, för 249:- imorgon vill jag köpa den, jag längtar efter att få ha den på mig.
100 % satisfaction. mjau!

P & K


inredning & champagne

aaand it's thursday. inredningsådran svämmar över, så mycket jag vill grejja med men får vänta lite. har sjungt för min syster & sen rev jag av en duett med mamma också. efter det firades det med lite champagne (som förövrigt luktade lite latex?!). nu ska jag flytta matsalsbordet.

P & K


långhelg

fyra dagars ledigt börjar NU (16:52). jag känner mig fri. fri som en fågel, som rasmus på luffen sjöng. no more easter-candy, ätit tillräckligt och det är inte ens gott. nää, inte ens gott, bara läskigt i munnen. yuck.
P.S jag har påskfärger på min mössa..nästan D.S

P & K


fancy friday

det är inte fredag men eftersom vi är lediga imorgon blir det fredagsrutinerna idag. fancy friday är en bra dag. fri lek, musik & snygga kläder. det gillar vi. nu ska jag rusa till jobbet!

P & K


RSS 2.0