behöver du svar på dina frågor?

fråga vad som helst, när som helst om män, kvinnor, tjejer & killar, HÄR. bring it on. kom ihåg vem du fick länken ifrån bara!

"There is a big difference in how men react to something and how women react. My goal is to give women the answers to their questions about men, and how they think"

P & K


sockerchock vs saltchock

eller varför inte kombinera båda? det har jag gjort idag på jobbet. massa godis & sen överdrivet saltade klyftpotatisar. mår fan inte bra alltså. måste gå till botten med detta. åt en del gurka som skulle neutralisera det, fick jag för mig. det hjälpte inte, prövade i alla fall. vad hjälper? känns som min hjärna krymper och min kropp torkar ut inifrån. mina händer är torra(dock inte pga saltmängden jag åt, även om jag gärna vill skylla på det).
måste.ha.vatten.

P & K


bortgift i en secondhandaffär (?!)

inatt blev jag bortgift, med en kille från somalia. i en secondhand affär.
jag sprang förtvivlat runt och letade efter en basebolljacka som jag velat ha jättelänge. iklädd en brudklänning. passande va? eftersom jag ändå skulle bli bortgift några timmar senare så är det lika bra att vara förberedd. man vet ju aldrig när man ska bli bortgift. in kommer min blivande make och hans släkt, säg en sådär 150 pers och jagar mig runt i hela affären och skriker "där är hon. det är hon jag vill ha". jag försöker gömma mig men jag syns ju ganska bra med min brudklänning, smart tänkt Louise. sedan vaknade jag, hade lite ångest och lärde mig att jag aldrig mer ska gå runt iklädd en brudklänning på stan om jag inte vill bli spontant bortgift.

P & K


Californiaaaaaaaa, californiaaaaa, here we coooooome

happyface

jag är glad nu. ville bara säga det. bra va?!

P & K


trött & förvirrad

idag är ingen bra dag. idag vill jag inte jobba till halv sex. idag vill jag bara ligga under täcket och inte bry mig om vad som händer runt omkring mig. gillar inte idag. idag händer det saker jag inte vill ska hända, släng dig i väggen för f'n. hoppas dagen är slut snart så jag kan ta nya tag imorgon.

P & K


vad glor du på?

sitter på bussen i god tro om att jag ska hinna ta en nap innan jag kommer hem. tanten mitt emot stirrar, jag ignorerar henne men efter en sådär tio minuter så börjar jag bli lite besvärad. hon släpper inte blicken, vad håller hon på med? börjar undra om jag tagit på mig något av alla mina klädesplagg ut och in. men efter att jag tittat efter diskret så inser jag att jag ser ut som jag brukar. hon kanske tycker jag är snygg bara? eller så tänker hon: hur ser hon ut egentligen? jag vet inte vad som pågår i tantens huvud, skulle gärna vilja veta. jag fortsätter stirra, sådär svenskt, ut genom fönstret och hoppas på att hon slutar stirra. YES, hon går av bussen, äntligen kan jag slappna av. tanten reser sig upp och börjar gå mot dörrarna, har en käpp, en vit käpp.
tanten var blind.

P & K


man vet aldrig vem man har att göra med..

min kompis delade med sig av en sjuk historia precis. så jag tänker dela med mig av den till er. var tvungen att göra det lite mer barnvänligt, lärarens "specialiteter" är helt sinnessjuka.

"jag har en lärare som öppet sagt att han är gay och har pojkvän, alla är helt okej med det i klassen. sedan var det en kille på skolan som kom och visade en länk på internet där våran lärare finns med på en grotesk porrsida. jag & en kompis sökte på lärarens namn på google och får fram en annan porrsida där det står alla hans "specialiteter" och bilder där han står och posar med kedjor och liknande, sjukt va?"
 
har du också en lärare som har sina specialiteter? dela med dig i så fall!

P & K


ful-snygg.

Saigaantilop (Saiga tatarica), även kallad Saiga, är den enda antilopart som finns i Europa. Arten delas vanligen i två underarter, Saiga tatarica tatarica och Saiga tatarica mongolica, som i nyare tider ibland listas som självständiga arter.


supermassive black hole

muse är bra grejjer, speciellt deras album black holes and revelations. jag har tråkigt, det är grått ute och mitt huvud känns p-r-e-t-t-y heavy. ska nog lägga mig och läsa en liten stund. jag vill att det ska bli juni så jag kan få åka till california.

P & K


snake vs. hippo. insane..


Gustav Vasa

det var en gång en liten tjej som hette Louise. hon skulle få en ny frisyr. hennes pappa skulle klippa henne, vilket inte var det bästa valet insåg hon senare. fram med saxen och håret börjar falla mot golvet. Louise fick antingen ångest över att håret rök eller så ville hon bara jävlas med sin pappa, hon börjar skaka på huvudet så luggen blir sned, för det går inte att klippa. luggen blir sned. pappan måste rätta till luggen. Louise skakar på huvudet igen. pappan ska jämna ut luggen. Louise skakar på huvudet igen. ja, ni fattar! till slut finns det ingen lugg kvar, kanske två millimeter. vips så hade Louise förvandlats från en söt liten tjej till en kvinnlig version av gustav vasa.
P.S det är en sann historia D.S

P & K


Smile! say cheese..

näe, jag TÄNKER inte le, inte förrän jag får rikiga skivor ost på min smörgås. det driver mig till vansinne när osthyveln och osten vägrar att samarbeta, här står jag skör och ensam och försöker få fram en normal skiva ost och vad händer? dom blir SKRYNKLIGA?! skrynklig ost smakar för visso lika dant som vanliga men känns ju så fruktansvärt misslyckat..eller?
Det här håller inte, måste gå till botten med detta!

P & K


Hej, du har snyggt hår. ska vi byta?


behöver du förnya dig?

känner du dig grå & tråkig? har du provat allt men ingenting fungerar? känner du att du vill bli den där tjejen som alla vänder sig om efter på stan? har du inte tiden & orken att stå timmar framför spegeln? då har du kommit rätt. jag har ett tips du sent kommer glömma. ta på dig dessa "Gaga-vampire-grillz" & gå runt och le så lovar jag dig att du får uppmärksamhet.

P & K


VÅR!

det är soligt ochVARMT ute. fåglarna kvittrar som det vore deras sista dag i livet. behöver inte ha min tjockjacka på mig! okej, ska inte ta ut något i förskott, men mellan två ögon; jag gillar det!

P & K


sponsor av sista minuten-resa sökes

fort ska det gå. nu vill jag åka. nu nu nu. till kap verde, vita stränder & färgglada hus. mysigt & varmt. någon som känner sig manad att betala? skicka ett mail så ger jag dig mitt kontonr, pronto!

P & K

[whåffäl-daagänn]

imorgon är det våffeldagen, det innebär att det blir våfflor på jobbet, jag ska ta med vispgrädden. it's gonna be awesome, vi har två dubbeljärn att grädda i så det får fort som vinden. idag har det varit en bra dag, känner mig på topp faktiskt, längesen jag gjorde det. vill tacka min kära vän som alltid är så snäll mot mig och ger mig fina komplimanger, man behöver det ibland. men glöm för all del inte att ge komplimanger tillbaks!

P & K


Miss Lady-drink

hette jag tydligen i en kompis dröm. "Miss Lady-drink"..smaka på den. låter det inte som ett halvtaskigt strippername? lite halvt white-trash? eller bara en alkoholiserad strippa som uppför sig fint? kanske ska bli strippa och använda mig av det namnet? ska åka till stan & dansa lite nu så, kanske jag tjänar en hacka.

P & K


baah

jag är trött idag. nu ska jag jobba. sen hem & sova.

P & K


Shutter Island

kom precis hem från att ha sett Shutter Island, riktigt bra film fast det är ju nästan så man blir psyksjuk av att se den. ska inte drömma några mardrömmar hade jag tänkt. godnatt!

P & K


karin? jaaa, jag ligger i badet. LIGG KVAR, kom INTE hit!

dags att ta ett bad faktiskt, som jag & coffe konstaterade igår så måste det vara perfekta combon mellan varmt & kallt vatten. för varmt då blir man svettig(ja man kan svettas i vatten) och får eftersvettningar, för kallt då är det bara en väldigt dålig start på det som skulle vara ett skönt bad. 38-39 grader är perfekt. därför har jag en termometer som mäter upp den perfekta värmen, smart va!

P & K


bond..james bond. nae!

glömde säga att det blev ingen james bond inatt, min hjärna bestämde sig för att drömma om annat. mission not completed.

P & K


lunch? brunch? whatever.. just munch!

1. när man inte jobbar så tappar man tidsuppfattningen lite, vet inte om det var frukost eller lunch jag åt, men egentligen är det struntsamma, så länge jag åt. right?
2. jag är uttråkad, sommarmusik på och inga tråkiga slappkläder här inte, måste få upp humöret lite. det är ju varmt inne och man har tillgång till spotify, så why not?

P & KAndreas Wijk - Be mine


russinpoesi

om man trampar på ett russin ser det ut som, en i och för sig väldigt liten, men ändå mycket välanvänd toffla
eller också en förkolnad, eller vidbränd, och i och för sig väldigt liten, men synnerligen oätbar våffla
om man trampar på ett russin ser det ut som, en i och för sig väldigt liten, men ovilkorligt nersmutsad tvålbit
eller också som en äldre, mycket mogen, och i och för sig väldigt liten, men tveklöst allt för hårt solad rumpa
därför tänk på att ett russin som blir trampat, finns i och för sig alltid kvar, men ser aldrig mera ut som ett russin.

vill ni läsa hela denna underbart onödiga dikt, kika in här.

P & K


P2 Notturno (?!)

dagens utmaning blev att lyssna på P2 Notturno, medeltids-gycklarmusik i 25 minuter medans jag tog mig hem. inte det roligaste jag gjort men ändå en rätt lätt utmaning. det enda man föreställde sig var det där sommarlovsprogrammet, salve, som gick när man var liten. massa riddare & gycklare som sprang runt & hade sig. nu är det dags för nästa utmaning, jag påstod mig kunna bestämma vad jag ska drömma om, så jag fick i uppgift att drömma om James Bond, ja du läste rätt. update kommer imorgon om jag klarade av det. känner jag mig själv rätt så kommer jag drömma om något HELT annat. let the games begin..

P & K


bibeln?

klockan är kvart över åtta på kvällen och telefonen ringer. jag svarar i tron om att det är någon som faktiskt vill något eller att kanske någon stackars gammal gubbe har ringt fel. istället hör jag en svag, mjuk röst som säger att hon inte ringer för att sälja något utan hon ringer för att uppmuntra folk att läsa bibeln.
jag som är så icke-kristen som det bara går att vara kunde inte ens få fram orden: nej tack, jag är inte intresserad. varför inte? varför sa jag det inte när jag väl hade chansen? jag lyssnade snällt vidare med ett ynka litet hopp om att kunna klämma in ett nej lite senare i våran konversation. hon fortsatte att prata om hur det skulle gå när världen gick under och om jag oroade mig för hur det skulle gå. ställd som jag blev så visste jag inte riktigt vad jag kulle svara, det blev väl något i stil med: aa, när dom stora ändringarna väl kommer så finns jag ju ändå inte kvar FAST det är klart man ska vara försiktig nu för vi lämnar ju över jorden åt våra barn & barnbarn..
sedan sa hon att hon själv läst bibeln och funnit mycket svar på hennes frågor, smart som jag då är, öppnar käften utan att tänka säger jag: jag hittar mina svar på google. då blev hon lite tyst och frågade sedan försynt om jag ville ha lite information hemskickad i brevlådan om hennes privata bibelkurser. jag mådde illa av bara tanken och sa att nej tack jag är inte intresserad. YES, där kom det tänkte jag, synd bara att det var 5 minuter för sent.

P & K


100% pure happiness

första varma vårdagen 2006 & två bästa vänner.


åh naj

rain, rain, go away, come again another day.you're weird

ibland får du min hjärna att bli överhettad, snart sprängs den. typ idag, inte kul. sämst.
kan du inte bara vara normal? please?

 P & K


värdigt? my ass...

fyndig titel också, jag vet.
det här kan ju slå alla reklamer alltså. jag trodde inte det var sant första gången jag såg den.
"du vill leva värdigt. vi gör det möjligt. omsorg 24:7"
aa, fast tittar man på bilden får man ju en helt annan uppfattning om vad dom menar med sin "hjärtevärmande" slogan. upp till dig själv att tolka den. jag gjorde min egna, tror inte jag är ensam om den heller.

P & K


kulturkuben

"Mmmm, våren är här, mmm, våren är här
När sipporna slår ut på marken
och jag får bada i norra Kvarken
Mmm, då är våren här, mmm"

fjantigt & flummigt men roligt om man sett klippet.
kom och tänka på den bara för det är blå himmel & sol ute.

P & K


världens sötaste kusin.

barnpassning står på schemat, min lilla kusin Nova behöver någon som underhåller henne i några timmar idag så jag & syrran fick äran att passa henne. sitter och väntar på att tiden ska gå så vi kan åka dit. she's awesome!

P & K


knocking on heavens door (falsk allsång, enjoy!)


toca la guitarra?

det blev förfest i en riktig rockstar-lya idag. Davie hade en assnygg gitarr som jag fick låna så jag kunde lära mig lite. sedan blev det falsk allsång med Karin & hennes vän. sedan bar det av ner mot avenyn för att möta upp lite vänner. jag är trött, jag ska sova, haj!

P & K
take a walk on the wildside

equals lördagspromenad, i solen,  med karin & johan vid eriksbergskajen!

P & K

bad combo

här kommer en liten lista på saker man inte ska äta ihop:

kiwi & mjölk
tandkräm & juice
kaviar & juice
tacokryddad köttfärs & cider
flytande penicillin & mjölk
kaviar & pepparkaka
coca cola & surströmming

har du några egna erfarenheter av äckliga matkombinationer, säg till!

P & K


alone deluxe

fifan va skönt, ska ha egentid ikväll, bara göra det jag känner för. förresten är jag fortfarande irriterad pga min dröm. hoppas det försvinner tills imorgon, annars får jag väl ta ut mina aggressioner när jag spelar badminton. fått en konstig känsla i magen, fast haft den förr och då har det löst sig varje gång, så hoppas det löser sig denna gången med.

P & K


Nick Lachey - Whats Left Of Me


inte vassaste kniven i lådan

gick & storhandlade mat med pappa...på tom mage, jag har fan inte alla hästar i stallet alltså. tog ju två sekunder så blev jag dödshungrig, så handlingen gick snabbt som attan för jag bara ville hem & äta. nu är jag nöjd, ananas/passionfrukts-keso med jordgubbar & en avokado. är magen glad är jag också det, så det så!

P & K


ingen tumme upp för att vakna upp arg..

men det gjorde jag idag. hade en störd dröm om en kompis som betedde sig helt vrickat och jag försökte förklara hur det låg till men han ville inte förstå och betedde sig bara helt otroligt barnsligt. så jag blev skitförbannad i drömmen och det höll i sig ända tills jag vaknade, kan fortfarande känns att jag är lite irriterad på honom nu faktiskt utan att han egentligen betett sig dumt. bara i min dumma hjärna.
ska ut i det underbara gråa, tunga, blöta vädret nu, hurra!

P & K


se upp för sexiga män

kanal 6 visar Troja, jag är som fastlimmad framför tv:n. sexiga, svettiga, starka & snygga män med lite kläder. ville bara säga det, nu måste jag tillbaks till tv:n så jag inte missar något snyggt!

P & K


heavy..

idag fick min granne tag i ett par converse till mig, med rabatt, det gillar jag. thanks.
sedan blev det ett svart linne & en klänning också. har egentligen köp-stopp men det gick ju åt skogen.
så tungt väder ute så jag vill spy på det, inte kul alls faktiskt. någon som har en jättestor hårfön så man kan blåsa bort skitmolnen? i så fall är jag intresserad så, hör av dig!!

P & Kspelning @ sticky fingers

asbra spelning, älskade ju den. så kul att så många av ens vänner var där. karin & jag stog längst fram, just like the old days. en NWG-spelning utan min pestat är inte fullbordad. här kommer lite bilder på mina fantastiskt duktiga vänner!

P & KNot Without Grace @ Sticky Fingers ikväll

sitter här & laddar med confesson innan jag ska iväg och hämta johan. sen bär det av till karin en stund för att se hennes nya lägenhet i eriksberg. ikväll spelar NWGsticky fingers. ska bli riktigt kul faktiskt, alla vänner är där och det spelas bra musik, kan ju inte bli bättre!

P & K


Erik Hassle - Solsbury Hill (Peter Gabriel cover)


Trams coming in, there´s wind from the sea

Maia Hirasawa - gothenburg är en riktigt skön låt som snurrat runt i mitt huvud hela dagen.
på tal om göteborg så har jag spenderat hela dagen i stan. hjälpte mamma lite på jobbet också, kan behövas ibland. soligt och hyfsat varmt var det fast när solen går ner då påminns man om att man tagit fram vårkläderna LITE för tidigt..
 coffe & jag skulle körde en utmaning som gick ut på att man inte fick lämna affären förrän man hade köpt någonting. första försöket gick åt skogen så vi bytte affär, det gick bättre på H&M.
köpte mig en t-shirt(99:-) och ett par skor(129:-)

P & K
 


bildregn från en weird natt i Lund


Carro, Caroline, Tove & Jag

Carro, Jag, Tove, Anna & Caroline


arrangemang på hög nivå


vårkänslor så det räcker & blir över

vaknade upp & kände att idag blir en bra dag. solen skiner, snön håller på att smälta bort och man kan faktiskt se marken! ska vara snäll idag, så himla snäll. inte tänka en enda elak tanke och bara göra snälla saker. min kära vän Josefine inspirerar mig, hon är alltid snäll, tänker på allas bästa. det är så man ska vara. hon är världens bästa! idag ska jag också vara världens bästa. vårkänslorna flödar, vet inte riktigt hur jag ska bete mig. alltid så när våren smyger sig på, då kommer all energi fram som jag gömt undan och laddat upp med under vinterhalvåret och då blir det lite svårt att kontrollera när det väl kommer fram. förresten så spelas Mat Kearny's album city of black and white idag och jag kan inte få nog.

P & K


that's what she said.

spenderade min söndagskväll hos en kär vän. vi spelade tv-spel, jag är sämst, fast nog roligast att spela mot för jag är dålig & pratar med min gubbe. 35 svenska kronor gick åt till lösgodis också, jag mår illa. ge mig citronvatten, det hjälper mot allt. vissa läser en godnattsaga innan dom lägger sig, andra ser på tv, jag ser på the office, favoritserien faktiskt.

"Guess what? I have flaws. What are they? Oh I donno, I sing in the shower? Sometimes I spend too much time volunteering. Occasionally I'll hit somebody with my car. So sue me-- no, don't sue me. That is opposite the point I'm trying to make"

P & K


att spela gitarr utan sträng

går kanske men det låter fan inte bra. och speciellt inte när man håller på att lära sig. jag måste stränga om den, jag är nog lite för lat för det. hade helst haft någon som gjorde det åt mig, men man kan inte få allt gratis här i livet. om du ser mig på stan kan du väl säga till mig att jag ska skärpa mig och fixa strängen? schysst!

P & K


livet i en skjorta

jag älskar min nya skjorta. blir lycklig av alla dess färger. som en mix av vår, sol, nyklippt gräs, hav & brunbränd hy. den är fin, min nya skjorta. synd bara att vädret inte tillåter mig att bara gå klädd i min skjorta utan ful tjockjacka över...än. men snart är våren här och då kommer jag bli flickan med skjortan. jag älskar min nya skjorta. ska jag säga det igen?

P & Kjag är snäll, fast dum and it's awesome!

ibland är jag elak, men det är inte meningen, jo lite kanske. jag vill bara att du ska få känna efter lite att det är inte alltid så lätt som du tror. jag är elak på ett snällt sätt, förstår du det? ne det gör du nog inte. men det är väl lika bra. du gillar att ha kontrollen men skenet bedrar, det är jag som har den utan att du vet om det. det låter psyco och det kanske det är också men anyways; vill tacka mina awesome böcker som fått mig att kunna se igenom ditt lilla spel, tusen tack..tack.

P & K


The Monster Ball Tour

nya biljetter släpptes i morse till Gaga's monster ball tour. klockan nio släpptes dom, halv åtta hets sms:ar jag till emma som får uppgiften att boka biljetter för jag ska till jobbet. får världens mest efterlängtade sms en stund senare: yesyesyesyes, bokade tre biljetter till Gaga!

i maj är det vår, i maj är det lite varmt, i maj kan man ha tygskor, i maj är jag glad för i maj ska jag se Lady Gaga & skrika med till Paparazzi.

P & K


welcome to my brain

1. hur många bisarra kombinationer kan man komma på?
- jannes slöjd & disco
- allans chark & gocart
- brittas gynekolomottagning & cykel

kan du någon mer?

2. kan man slå rekord i att slå rekord? i så fall..

hur gör man
?

3. på hur många olika sätt kan man stava expert(jag & en vän kom på 20 stycken i somras, sparade tyvärr inte pappret med alla stavningar. OBS, behöver inte vara rättstavat) här är några exempel:
- ekksperrt
-äggspärrt
- häegsperdht
 -äxbert

har du egna förslag?

4. vad är EGENTLIGEN basföda?
har vänner som gett alla möjliga förslag. ett är lera, kan det godkännas?

P & K


Onödigt vetande

Bappara-rarara (fanfar)
Härmed presenterar jag, det mest nödvändiga att veta:

"100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen"

P & K


DagsTV, finns det något sämre?

ligger man hemma och är sjuk, då vill man ju ändå se något som får en på lite bättre humör, något som piggar upp en. right? man vill INTE se på TV-shop som handlar om AbTronic, avloppsrensare & 500 avsnitt av våra värsta år. "ringer du nu får du även denna unika elfenbens-tamagotchin utan extra kostnad", ne tack jag skulle inte tro det. säljer du piller som tar bort min halsfluss? i så fall köper jag gärna och då kan jag till och med tänka mig den där elfenbens-tamagotchin. och JA jag ringer nu.

P & K


jag vill springa på en äng

..eller bara gå på stan i sommar och vara riktigt snygg i denna klänningen från Asos.

P & KAfrican Chillout Music


Afrika? Ja tack

why not? aldrig varit i den världsdelen. sjukt facinerande natur & kultur. sitter och drömmer mig bort lite medans snön gör sitt bästa för att smälta bort så jag kan njuta av våren. en dag..då ska jag resa till afrika, så det så.

P & KComing soon..

min vän har gjort ännu två mästerverk; dragspelsmannen & sjömansmördar´n, do you dare?

P & K


Skydda dig snyggt mot solen

som om jag inte har nog av solglasögon? man kan aldrig ha för många enligt mig. ringar & solglasögon är de bästa accessoarerna som finns!
dessa skönheter från Asos skulle jag vilja skydda mina ögon med i vår och sommar!

P & K
Paradise hotel - Dahlin

har hon verkligen varit en man? eller är det bara för att få extra uppmärksamhet? vad tror du?
en sak jag vet i alla fall är att min killkompis var tillsammans med henne innan hon släpptes in i Paradise Hotel, jag tror han svettas ganska ordentligt nu. man vill ju skratta åt honom samtidigt som man tycker synd om honom..min kompis alltså.

P & K


Lady Gaga 7 maj

ja tack, ja tack. kan någon vara så gullig och trolla fram tre stycken ståplats-biljetter nu tack? ja du hörde rätt, NU! snälla? någon?

P & K


Bella & Tyra Show

one day your in, the next your out.
in or out? in our out?

P & K


I wanna run to you..

Los Angeles - San Francisco - Las Vegas

juni månad kommer spenderas i california, mitt före detta hem, mycket efterlängtat besök, pirrar i magen så fort jag tänker på det! it's gonna be awesome och nu..bildregn!

P & K100 % vila & lägenhetsvisning.

är fortfarande sjuk, men ändå lite bättre. tror att jag kommer vinna kriget, I just have to keep up the good work!
i eftermiddag är det lägenhetsvisning, ska bli spännande. solen skiner ute, då får man ha på sig solglasögon, det gillar vi.

P & K


Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


Shaktimatta

nu är jag trött på det här, har prövat allt, still sick. ska lägga mig på spikmattan och se om spänningarna i huvudet & nacken släpper i alla fall, det skulle ju vara en liten lättnad.
come on sjukdomen, come oooooon, nu är det krig!!!

P & K


H&M Home

all denna inredning finns på H&M:s webbshop.

P & Ksjuk = seriemarathon

halsfluss suger. det är inte ens säkert att det är halsfluss, om inte min antibiotika hjälper så är det körtelfeber, yey. fy fan, jag får alltid sån panik när jag vet att jag är sjuk, får ångest och vill gråta hela tiden och det gör ju inte saken bättre. min sjukdom kan sticka och brinna!!
finns ju inget jag kan göra mer än att vila och avverka serie efter serie, har sett säsong 1 av modern family & cougar town nu, nice.

"what's his name? Ceasar Sala..zor. you just made that up, you were gonna say Ceasar Salad"

P & K


RSS 2.0